Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/01/2014

Convocat el 17è concurs fotogràfic del col·lectiu Fotoítaca

Fotografia guanyadora del premi especial Fotografia guanyadora del premi especial "Vilanova i les dones" 2013

El concurs pretén fomentar la creativitat plàstica, reflectint la vida de les dones en totes les seves vessants

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i el Col·lectiu fotogràfic de Sant Joan Fotoítaca han convocat la 17a edició del seu concurs fotogràfic, que enguany es presenta sota el nom de "L'empremta femenina". Es tracta d'un concurs que pretén fomentar la creativitat plàstica, reflectint la vida de les dones en totes les seves vessants (laboral, social, familiar, d'oci ...) per fer visible la seva participació en l'avenç de la societat.

Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies, que poden ser en color, blanc i negre o qualsevol altre tècnica. Les imatges han d'anar identificades amb un títol i muntades en un suport dur de 30x40, obligatòriament en sentit vertical. La presentació de les fotografies s'ha de fer abans de les 20 hores del 21 de febrer de 2014, a la seu del Col·lectiu Fotoítaca, que es troba al Centre Cívic de Sant Joan.

El jurat, format per membres de la Federació Catalana de Fotografia, concedirà un primer i un segon premi a les millors fotografies, així com el premi especial "Vilanova i les dones". El veredicte es farà públic el 26 de febrer a les sis de la tarda al centre cívic Sant Joan i el lliurament de premis tindrà lloc el 7 de març, durant l'acte d'inauguració de l'exposició fotogràfica, que es podrà visitar fins el 21 de març a la sala d'exposicions del centre cívic.

(Consulteu aquí les bases completes)

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00