Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/10/2015

Exposició dels projectes finals dels cicles formatius de l'EMAiD a La Sala

La regidora de Cultura, Teresa Llorens, ha inaugurat la mostra   La regidora de Cultura, Teresa Llorens, ha inaugurat la mostra

La mostra presenta els projectes finals dels cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny que s'imparteixen a l'Escola Municipal d'Art i Disseny de VNG

L'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú dóna el tret de sortida al nou curs acadèmic amb l'exposició "Trajectes projectuals" al Centre d'Art Contemporani LA SALA.

L'exposició presenta els projectes finals dels cicles formatius de grau superior d'arts plàstiques i disseny que s'imparteixen a l'EMAiD. S'articula a partir d'una selecció de tres projectes significatius de cada una de les tres disciplines pertanyents als àmbits del disseny i la creativitat: el disseny gràfic, el disseny d'interiors i el disseny de videojocs i entorn virtual.

Expo EMAiD petita
Per tercer any consecutiu, l'EMAID i LA SALA col·laboren conjuntament en aquesta iniciativa amb l'objectiu d'apropar i donar a conèixer a la ciutadania i a la resta de centres educatius de la ciutat els cicles formatius de l'escola i els treballs que realitzen els alumnes dels graus professionals.

Així ho expressava en l'acte d'inauguració Lluís Miquel Quintana, director de l'EMAiD: "un dels objectius de l'exposició és donar a conèixer a tots els alumnes dels nostres cicles formatius quins són els projectes que acaben resultant d'aquesta formació, perquè sovint quan comencen no poden visualitzar l'objectiu final". Quintana s'ha mostrat molt satisfet de l'evolució de l'Escola i dels diferents cicles formatius, que millora cada dia.

Per la seva banda, la regidora de Cultura Teresa Llorens ha recordat que "la cultura i l'educació són dos pilars bàsics, en aquest sentit la tasca de l'EMAiD és essencial, perquè ens ajuda a formar persones amb esperit crític, que és el què volem en aquesta ciutat". "Tant l'EMAiD com l'Escola Conservatori de Música són una pedrera dels nous artistes que tindrà la ciutat, i volem ampliar el nostre programa de suport a la creació, per afavorir l'aparició de nous creadors".

La mostra, que obre la programació expositiva de tardor de LA SALA, s'ha inaugurat aquest divendres a la Sala Oberta, i es podrà visitar fins al 3 de gener de 2016.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00