Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/03/2014

Paella solidària de la Mensa del cor

Hi ha infants en llista d'espera per obtenir una beca de menjador   Hi ha infants en llista d'espera per obtenir una beca de menjador

El projecte de Càritas Interparroquial organitza per diumenge 23 un dinar solidari amb l'objectiu d'obtenir diners per becar menús infantils a les escoles de VNG

El proper diumenge 23 de març, i gràcies a la col·laboració desinteressada del restaurant La Nau, la Mensa del Cor ha organitzat una paella solidària per a 500 persones. Els diners recollits aniran íntegrament destinats a assumir la despesa dels 90 menús infantils que la Mensa del Cor està becant actualment, i a donar entrada a noves demandes que estan en llista d'espera.

La Mensa del cor, que forma part de la Mesa d'Entitats Socials de VNG, és un projecte que permet becar menús infantils en col·laboració amb els serveis socials municipals i amb els centres escolars. Busca persones col·laboradores que vulguin apadrinar un menú infantil mitjançant petites aportacions econòmiques o mitjançant aliments que es bescanvien a les escoles per la gratuïtat de l'àpat del menjador escolar. És un projecte promogut per Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, i desenvolupat a la parròquia de Sant Joan Baptista. L'objectiu és pal·liar la malnutrició infantil a les escoles de VNG, d'un col·lectiu d'infants que estan afectats per una situació econòmica precària, i que per tant es troben també en risc d'exclusió social.

L'acte, que es vol convertir una festa divertida i solidària oberta a tothom, es farà diumenge 23 de 13 a 15 h al capdamunt de la rambla Principal, a la plaça de les Neus. La paella l'elaboraran allà mateix els responsables del restaurant La Nau, i tothom qui ho vulgui podrà fer un donatiu de 5 euros, que inclou una ració de paella, pa i aigua o un refresc. L'acte estarà amenitzat amb música solidària.

Els tiquets degustació es poden adquirir de manera anticipada a l'estand que la Mensa del Cor posa a la rambla Principal, a la cruïlla amb l'avinguda de Francesc Maciá, els dissabtes de 10 a 13 h. També es poden adquirir a la parròquia de Sant Joan els dilluns i divendres de 19.30 a 20.30 h, o els dimecres de 18 a 19 h. A l'estanc de la Geltrú (Av. del Garraf, 37), a la papereria L'Estany (Av. de Cubelles, 25), al restaurant La Nau (Rambla de l'Exposició, 75), o bé al mateix lloc i hora de l'esdeveniment.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00