Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/05/2016

Cap de setmana de teatre i música

La Banda Mestre Montserrat estarà dirigida pel mestre neerlandès Jacob de Haan    La Banda Mestre Montserrat estarà dirigida pel mestre neerlandès Jacob de Haan

El Principal ofereix la tragicomèdia 'Distancia siete minutos', i l'Auditori programa un concert de la Banda Mestre Montserrat. Tots dos espectacles amb activitats complementàries

Aquest cap de setmana els amants de l'escena tenen dues propostes artístiques a Vilanova i la Geltrú. Dissabte, el Teatre Principal porta la companyia Titzina Teatro amb la tragicomèdia "Distancia siete minutos".

L'obra, que es representarà en castellà, és una dissecció quirúrgica de les relacions humanes des de la poètica.
Coincidint cronològicament en el temps amb l'enviament i aterratge del robot espacial Curiosity, el Fèlix, un jove jutge, es veu obligat a abandonar la seva casa afectada per una plaga de tèrmits i instal·lar-se durant uns dies al que havia estat el seu domicili familiar. L'entorn dels judicis, on el jutge desenvolupa la seva professió, així com la convivència amb el seu pare, faran sortir a la llum temes fonamentals com la justícia, la felicitat o el destí.
Distancia siete minutos
Al llarg de la seva trajectòria, Titzina Teatro s'ha consolidat com una companyia de teatre de creació amb un estil propi que parteix d'un treball de camp, en aquest cas, de la combinació de drama i comèdia per parlar de la felicitat i de les distàncies entre els éssers humans. La companyia va presentar també al Principal anterior treballs com "Folie a Deux" i "Exitus".

L'espectacle comença a les 9 del vespre, i podeu comprar les entrades a la web del Teatre Principal o el mateix dissabte des de les 17h a les taquilles del Teatre Principal.

El Principal ofereix també la possibilitat d'assistir a l'Escola de l'Espectador. Després de la funció es farà una trobada amb la companyia Titzina Teatre, per conèixer el procés creatiu de l'obra de la mà de Diego Lorca i Pako Merino. L'accés és lliure.

Per la seva banda, l'Auditori Eduard Toldrà ha organitzat conjuntament amb l'Associació d'Amics de la Banda Mestre Montserrat dues activitats de música per a banda, amb el prestigiós compositor neerlandès Jacob de Haan. En primer lloc, dissabte 7 a les 12 h Jacob de Haan, sota el títol "Els secrets de la composició de música per a banda", oferirà una master class per explicar els perquès de l'estructura i la instrumentació de les seves peces, i endinsarà els assistents en el procés creatiu de la seva música. És una activitat recomanada per a tots els estudiants d'últims cursos de grau professional i professors d'harmonia i llenguatge musical, per als professionals del món dels arranjaments i per a tots aquells interessats en la composició musical o la música en general.
Les inscripcions són gratuïtes, però cal inscriure's en aquest enllaç.

I diumenge 8 de maig, la Banda de Música Mestre Montserrat, sota la direcció del mateix Jacob de Haan, oferirà a les 12 del migdia un concert amb peces d'aquest compositor holandès.
Jacob de Haan és un dels compositors més prolífics pel que fa a música per a banda, i està reconegut internacionalment.
És interessant aprofitar la seva estada a Vilanova i la Geltrú per dirigir la Banda de Música Mestre Montserrat, que interpretarà diverses de les seves composicions.
dirigir la Banda de Música Mestre Montserrat, que interpretarà diverses de les seves composicions.

El preu de l'entrada és de 5 euros pels socis de l'Associació Amics de la Banda Mestre Montserrat i de 8 euros pel públic en general. Les entrades es poden comprar a la web de l'Auditori Eduard Toldrà, el dissabte de 17 a 20 h a les taquilles del Teatre Principal, o des d'una hora abans del concert a les taquilles de l'Auditori.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00