Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/05/2013

Festival d'esports de lliscament a la platja

El Juanita's Vilanova Beach Festival convoca el 8 i 9 de juny els practicants de paddle surf, caiac, vela, longboards i skate

Vilanova i la Geltrú serà el 8 i 9 de juny la referència dels esports de lliscament amb rodes i al mar. El Juanita's Vilanova Beach Festival serà un punt de trobada pels practicants d'esports com el paddle surf, el caiac, la vela, el longboard i l'skate amb un programa complet d'activitats a la platja de Ribes Roges i al Molí de Mar.

Al llarg del cap de setmana es realitzaran activitats d'iniciació i tastets a les diferents modalitats, proves de material, competicions i sortides per tal de donar a conèixer especialment les possibilitats que ofereixen les activitats de lliscament al nostre litoral. L'objectiu de l'activitat és donar el tret de sortida de la temporada d'estiu per a tots els practicants d'aquestes disciplines esportives, en un marc lúdic i festiu com és la platja de VNG.

El Juanita proposa activitats tant interessants com una sortida nocturna en mar, una competició de paddle surf, un descens amb skate per la pujada del Far o una sortida fins a la platja Llarga amb caiac.

El festival vol retre homenatge a la Carpa Juanita, que ha estat durant molts anys un centre d'atracció de la nostra ciutat molt vinculat al mar. Per això porta el nom de Juanita's Vilanova Beach Festival i té la vocació d'esdevenir una cita anual de referència per als practicants d'aquests esports.

Aquesta és una iniciativa conjunta de l'Ajuntament de VNG i empreses i clubs locals vinculats a l'activitat esportiva. En els propers dies s'obriran les inscripcions per poder-hi participar.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00