Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/04/2014

Nova entrega de la col·lecció de punts de llibre El comerç de sempre

Més de 10.000 punts de llibre es distribuiran entre els establiments associats a Viu Comerç

Viu Comerç edita tres noves entregues de la col·lecció de punts de llibre "El comerç de sempre". A partir d'aquesta setmana els establiments associats a Viu Comerç regalaran als seus clients tres nous punts de llibre de la col•lecció amb imatges històriques d'indrets i establiments comercials de Vilanova i la Geltrú. 

Per aquest Sant Jordi 2014, la col·lecció continua amb tres noves entregues, que corresponen als números 10, 11 i 12, que son respectivament: Farmàcia Miret (1954), La Africana (1964) i la rambla Principal a principis dels 70. Cada establiment disposarà d'un cartell de la campanya a l'entrada indicant amb quin punt de llibre obsequiarà als seus clientes, de tal forma que per aconseguir els tres punts de llibre s'haurà d'anar com a mínim a tres establiments diferents.

La col·lecció es va iniciar l'any 2011 amb gran acollida per part dels clients i el públic en general, i sobre tot per part del món del col·leccionisme. Des de llavors s'han repartit més de 30.000 punts de llibre. La col·lecció s'ha realitzat mitjançant una acurada selecció d'imatges antigues cedides per l'Arxiu Comarcal del Garraf.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00