Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/10/2014

Darrera sessió del curs sobre violència masclista a càrrec del jutge magistrat Santiago Vidal

   Imatge del curs del CUM sobre violència masclista   Imatge del curs del CUM sobre violència masclista

La conferència tractarà sobre els 10 anys de vigència de la Llei Orgànica sobre violència masclista

El Jutge Magistrat de l'Audiència provincial de Barcelona, Santiago Vidal, serà dimarts vinent a Vilanova i la Geltrú per participar com a ponent en el curs del Campus Universitari de la Mediterrània (CUM) 'Violència Masclista: de la reproducció a l'extinció' .Santiago Vidal és expert en violència familiar i membre de Jutges per la Democràcia i en la conferència de dimarts procedirà a avaluar la Llei Orgànica 1/2004 i els "10 anys de lluita contra la violència masclista".

La conferència de dimarts vinent és la darrera jornada formativa d'aquest curs en el qual hi participen una seixantena de persones, la majoria professionals dels àmbits sanitari, judicial, policial i sòcio-comunitari. L'objectiu d'aquesta formació, coordinada per l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de VNG, és aportar coneixement que ajudi a comprendre les arrels, el funcionament, l'abast i les conseqüències de la violència masclista. Durant el curs s'ha treballat en l'aportació de reflexions centrades en el desenvolupament d'estratègies personals i professionals per poder fer front a aquestes conductes.

El magistrat de l'Audiència de Barcelona, Santiago Vidal, ha estat notícia les darreres hores per la seva participació en un grup de treball que tenia per objectiu redactar una constitució catalana.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00