Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2016

La nova sessió del Consell Municipal del Medi Ambient va tractar ampliament el tema de l'Eixample Nord

Es va anunciar l'ampliació de tres mesos més d'exposició pública d’aquesta qüestió

El Centre de Recursos i Informació Ambiental (CRIA), va acollir ahir al vespre una nova sessió del Consell Municipal del Medi Ambient. Aquesta sessió del Consell, que va estar oberta a totes les entitats i persones que ho van desitjar, va estar presidida per Gerard Llobet, regidor d'Urbanisme, Habitatge i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Llobet va estar acompanyat de Xavier Isart, coordinador de l'àrea de Territori i Espai Urbà; i d'Enric Garriga, cap de servei de Medi Ambient. Entre d'altres també cal destacar l'assistència al Consell de la regidora d'ERC, Queti Vinyals, i de la regidora de la CUP. Marta Jofra.

L'extens ordre del dia es va iniciar amb una àmplia exposició sobre la Modificació Puntual del Pla General d'Ordenació Urbana en el sector Eixample Nord, i es va anunciar una ampliació de tres mesos més de la seva exposició pública. D'aquesta manera el període d'exposició pública d'aquesta qüestió es perllongarà fins entrat el mes de novembre.

Tot seguit es va presentar el nou Catàleg de Masies; així com el projecte de restauració mediambiental de la platja del Far. També es va parlar sobre els projectes de conservació de la biodiversitat urbana, com la reintroducció del falcó, la divulgació d'aus aquàtiques, la protecció del Corriol Camanegra, i la protecció de la salamandra; així com del projecte de millora de la desembocadura del torrent de Sant joan a la platja de Ribes Roges.

Finalment el Consell va ser informat sobre les subvencions demanades conjuntament amb el Consell Comarcal del Garraf als Fons FEDER; sobre la campanya del mosquit tigre 2016; i sobre la comissió de seguiment de Componentes Vilanova i l'estat actual de la situació. Per cloure el consell es va presentar la proposta de treball sobre l'inventari de camins municipals i el camí ramader de la Cerdanya.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00