Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/11/2014

El Juanita's Vilanova Sliding Festival a la Fira de Novembre

    Juanita's - Slackline Juanita's - Slackline

Durant el dissabte a la tarda hi haurà exhibicions esportives i classes pràctiques, a càrrec de monitors especialitzats

El Juanita's Vilanova Sliding Festival es promocionarà entre els visitants de la Fira de Novembre d'aquest any. Aquest dissabte, de cinc de la tarda i dos quarts de deu de la nit, el Juanita's serà al passeig Marítim per tal de mostrar al públic les diferents modalitats esportives que conformen aquest festival, que tan ben acollit ha estat durant les primeres dues edicions.

Entre les diferents activitats que es realitzaran hi ha la projecció d'imatges de les activitats del Juanita's d'aquest any, línies d'Slackline on tothom qui ho vulgui podrà provar aquesta pràctica de lliscament sobre cinta elàstica o classes d'skate, a càrrec de monitors especialitzats.

A més, també s'obsequiarà amb classes de Paddle Surt a les persones que acreditin haver participat en algunes de les activitats del Juanita's d'aquest any, o només pel fet de participar en les classes d'aquest dissabte de Fira.

L'estand del Juanita's, que comptarà amb els patrocinadors del Festival, estarà amenitzat per la música dels Dj's Epi & Bass, de les set a les nou de la nit.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00