Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/05/2015

En marxa el procés per escollir els Pabordes de la Festa Major de 2016

Les set persones escollides organitzaran la Festa Major de l'any vinent   Les set persones escollides organitzaran la Festa Major de l'any vinent

Divendres 29 de maig es poden començar a presentar les candidatures dels representants de les entitats i de la ciutadania

Des del 29 de maig fins al 22 de juny s'obrirà el termini per presentar candidatures per a ser Paborde i Pabordessa de la Festa Major 2016. Qualsevol persona major de 18 anys pot optar a ser organitzadora de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú, tant particulars com representants d'entitats registrades. Els interessats hauran de presentar la seva sol·licitud a través del web vilanova.cat o a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el període establert.

Per escollir els set Pabordes i Pabordesses 2016 es farà una tria de 3 persones representants de la ciutadania, i de 4 persones representants de les entitats i associacions registrades al Registre d'entitats de la ciutat.

En els propers dies, les entitats poden escollir el seu candidat/ta per presentar la candidatura a partir del dia 29. A partir del 22 de juny, un cop acabat el termini de presentació de candidatures, els 4 Pabordes i Pabordesses representants de les entitats seran escollits per les entitats que així ho hagin sol·licitat en un acte de votació de candidatures previst per al 8 de juliol. Per la seva banda, els 3 Pabordes representants de la ciutadania seran escollits posteriorment per la Junta de Portaveus. El Ple municipal del mes de juliol ratificarà els Pabordes i Pabordesses escollits en ambdues votacions, i la Pabordia 2016 prendrà possessió de la seva responsabilitat en l'Acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost de 2015, moment en què els Pabordes 2015 cessaran en el seu càrrec.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00