Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2016

Aquest dissabte se celebra la tretzena Festa per una societat Inclusiva a Les Roquetes de Sant Pere de Ribes

null

L'acte compta amb la participació del Projecte TIMOL de l'IMET i de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de VNG

Aquest dissabte 21 de maig es farà a Les Roquetes de Sant Pere de Ribes la XIII Festa per una societat Inclusiva. Apadrinada per l'actor Toni Albà, la festa se celebrarà a la plaça de la Vinya d'en Petaca. A les 16.30 h sortirà de la plaça Llobregat una cercavila que portarà els participants fins al lloc on es realitzaran les activitats, que es desenvoluparan fins a les 20 h. Després, i fins a les 21 h, hi haurà la festa de cloenda amb actuació castellera i falcons.

La festa és un acte lúdic i alegre a través del qual es vol contribuir a sensibilitzar l'opinió pública sobre els beneficis que ens aporta a tots i a totes la inclusió social dels infants, joves i persones adultes amb discapacitat, independentment de quina sigui la tipologia de la seva discapacitat i el seu grau d'afectació.

És una festa amb tallers, espais de jocs per a petits i grans, circuits de cadires de rodes, circuit amb els ulls embenats i bastons per invidents, actuacions musicals, actuacions de colles castelleres de la comarca i moltes altres activitats amb les que es vol arribar a tothom sense importar l'edat: petits, joves i grans.

I per a fer-la possible es mobilitzen persones i entitats de tota la comarca sota el lideratge de La Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva al Garraf i la Coordinadora d'entitats, centres, ciutadans i ciutadanes per una Societat Inclusiva a la Comarca del Garraf. També hi participen la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de VNG i les persones del projecte TIMOL (treball amb suport per aconseguir la inserció a l'empresa ordinària que es desenvolupa a l'IMET) com a voluntàries i en els parlaments. I els companys del PFI Adaptat de l'IMET, que faran un taller. És un clar exemple del desig social compartit de construir entre tots una societat que respecti els drets i doni oportunitats a tota la seva ciutadania, per tal que pugui créixer i participar plenament en tots els aspectes vinculats al desenvolupament social, personal, professional i laboral.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00