Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/03/2016

La CUP de Vilanova i la Geltrú renova la seva imatge amb una nova web

Portada de la nova pàgina web de la CUP    Portada de la nova pàgina web de la CUP

Nota de premsa del grup municipal de la Candidatura d'Unitat Popular, CUP

La CUP de Vilanova i la Geltrú posa en marxa una nova web, www.cupvilanova.cat, un espai molt intuïtiu i fàcil d'utilitzar on hi trobem des de notícies sobre l'actualitat de la ciutat fins a espais on poder participar amb ells o consultar les darreres publicacions que s'han fet a les xarxes socials.

Amb aquesta web, La formació independentista ha volgut renovar la seva imatge, alhora que facilita a la ciutadania el seguiment de la tasca política de la CUP, mitjançant la publicació mensual de les mocions, precs i preguntes que presenten als plens. També s'aniran publicant notícies pròpies així com articles d'opinió sobre les diferents problemàtiques que afecten la ciutat.

Una altra novetat que inclou és un ampli espai dedicat a la participació ciutadana, on tothom que ho vulgui, podrà participar en la pregunta del mes o bé en les enquestes periòdiques que s'hi publicaran. A més, es podran fer arribar comentaris sobre allò que vulgueu tractar i consultar l'agenda on s'aniran anunciant les diferents dates importants, ja sigui quan a reunions o grups de treball com pel que fa a actes públics, manifestacions o reivindicacions dels diferents moviments socials.

Inclou també un espai de fotodenúncia, anomenat "El Detall" on periòdicament s'aniran publicant fotografies amb un comentari en referència a problemàtiques concretes que es vagin trobant; "El Tema", lloc on es tractaran temes concrets d'una forma més acurada i detallada i un espai per a una entrevista mensual, on es parlarà amb diferents col•lectius o personatges rellevants de la ciutat.

Visiteu doncs, la nova plana i animeu-vos a interactuar amb la CUP de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00