Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/08/2016

La quarta edició de la Milla Catalana enllesteix els darrers preparatius

La quarta edició de la Milla catalana serà el proper 11 de setembre La quarta edició de la Milla catalana serà el proper 11 de setembre

Les inscripcions es poden fer per internet i presencialment als establiments col·laboradors

Segueixen obertes les inscripcions per poder participar en la quarta edició de la Milla Catalana de Vilanova i la Geltrú, organitzada per l'Ajuntament de la ciutat i el Club Esportiu Fons Vilanova.

Aquestes inscripcions es tancaran quan s'arribi a la xifra dels 600 inscrits, i es poden fer per internet a través de la web www.millacatalanavng.cat o bé presencialment en els establiments Xterrarun, Cota-Zero, Evasion Running i Intersport Olaria.

Tal i com ja es va fer l'any passat, les categories de la prova venen determinades per l'edat dels participants, a més a més d'una categoria adreçada als esportistes de competició, per tal que puguin establir i validar la marca aconseguida.

- Cadells petits: fins als 10 anys
- Nyerros Mitjans: d'11 a 16 anys
- Almogàvers grans: més de 17 anys
- Despertaferro competició: marca mínima, places molt limitades

Els dorsals es podran passar a buscar el divendres 9 i el dissabte 10 de setembre a la carpa situada a la plaça de la Vila, d'11 a 13 h i de 17 a 20 h. Els dorsals que no es recullin es lliuraran el mateix diumenge 11 de setembre a les 8.30 h.

El circuit és exclusivament urbà i transcorrerà pel centre de la ciutat. La primera sortida serà a les 9 h des de la rambla de la Pau i passarà pel carrer de l'Àncora, pas sota via, carrer del Forn del Vidre, carrer de la Llibertat, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Vila, avinguda de Francesc Macià, rambla Principal i rambla de la Pau.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00