Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/11/2016

ERC vol instal·lar rètols d'adhesió a l'AMI a les entrades de Vilanova i la Geltrú

Nota de premsa d'ERC

El grup municipal d'ERC presentarà en el Ple municipal del mes de novembre una proposta en forma de moció per tal que s'instal·lin els rètols d'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) en les entrades a Vilanova i la Geltrú. Concretament, el partit vol que tots els cartells que identifiquen l'arribada a la ciutat es vegin acompanyats amb el rètol que ha preparat l'AMI per als municipis adherits.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va acordar en sessió ordinària de Ple, amb data 7 de novembre de 2011, l'adhesió de Vilanova i la Geltrú a l'AMI. Aquest ens fomenta la identificació dels municipis adherits amb rètols a les entrades dels pobles i ciutats del país. ERC vol que Vilanova i la Geltrú segueixi l'exemple de ciutats com Manresa, Girona, Reus, Tortosa, Amposta... Fent palès el compromís de la ciutat amb el procés independentista.

Segons declaracions de la portaveu d'ERC, Queti Vinyals, cal visualitzar el compromís de la nostra ciutat amb el procés que ens ha de portar a la plena sobirania de Catalunya i això passa per treballar des dels ajuntaments de cada poble i ciutat del territori, que són la base del nostre país. Ens sorprèn que a Vilanova i la Geltrú on la representació al Ple municipal de regidors independentistes és majoria i a on l'alcaldessa és la presidenta de l'AMI encara no s'hi hagin instal·lat aquests rètols, és per això que portem aquesta moció al Ple municipal.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00