Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2016

Comencen els preparatius per a la fira de l'educació Zona E 2016

Torna la Zona E del 12 al 15 d'abril Torna la Zona E del 12 al 15 d'abril

Enguany la mostra es realitzarà els dies 14 i 15 d'abril, tot i que a partir del dia 12 ja es faran activitats

 Del 12 al 15 d'abril de 2016 tindrà lloc, a Vilanova i la Geltrú, la sisena edició de la Zona Educació. Sortides educatives i professionals del Garraf. Sota la denominació de Zona E, s'hi acull la fira pròpiament dita (els dies 14 i 15 d'abril), així com d'altres actes que es desenvoluparan prèviament a l'obertura del recinte firal (els dies 12 i 13 d'abril).


El recinte firal de la Zona E es tornarà a ubicar a la plaça de Soler i Carbonell (plaça del Mercat) i estarà oberta al públic dijous 14 d'abril de 9 a 14 h i de 17 a 20 h i divendres 15 d'abril, de 9 a 14 h. Aquí s'hi ubicarà la mostra de l'oferta formativa postobligatòria (a partir dels 16 anys) de la comarca del Garraf com també alguns centres educatius del Baix Penedès. Així doncs, aquesta és una eina d'informació i orientació acadèmica i professional.

Els actes complementaris de la Fira tenen com a finalitat abordar temes relacionats amb l'educació i el treball. Estan adreçats a l'alumnat i a les seves famílies, com també a professionals de l'àmbit educatiu i laboral.

El programa previst és:

- dimarts 12 d'abril, de 17.30 a 19.00 h, xerrada Com ens preparem per a les professions del futur

- dimecres 13 d'abril, de 17.30 a 19.00 h, xerrada (Re)enganxa't als estudis!

Quant a la fira en sí, aquí hi trobarem estands de centres educatius, organismes i entitats que ofereixen tot tipus de formació a la comarca del Garraf: batxillerats, formació professional (cicles formatius de grau mitjà i grau superior), proves d'accés a CFGM i CFGS, cursos específics d'accés a CFGM i CFGS, cursos de preparació per a les proves d'accés CFGM i CFGS, programes de Formació i Inserció (PFI), Formació Ocupacional, ensenyaments artístics (Música, Arts Plàstiques i Disseny), ensenyaments d'idiomes, educació d'adults, estudis universitaris i formació contínua.

La fira també ofereix una atenció personalitzada a l'alumnat a fi de donar-li resposta tant a qüestions generals que pugui plantejar com a consultes i dubtes més específics. Aquest servei l'ofereix l'Oficina Jove del Garraf, el Servei Educatiu del Garraf-EAP del Garraf i la Diputació de Barcelona.

La mostra és oberta al públic en general, essent d'especial interès per a les persones que han de prendre decisions importants quant als seus estudis i al seu futur professional. També és d'interès per a les famílies i per al professorat.

Trobareu més informació de la Zona E aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00