Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/09/2014

'Entrevistes virtuals': el nou espai de les biblioteques que ens apropa als autors més reconeguts

Albert Sànchez Piñol és el primer convidat, com a autor més prestat a les biblioteques       Albert Sànchez Piñol és el primer convidat, com a autor més prestat a les biblioteques

En aquest espai de la Biblioteca Virtual els lectors podran contactar i conversar amb els seus escriptors preferits

Les Entrevistes Virtuals és el darrer espai de participació que s'ha inclòs dins la Biblioteca Virtual, l'espai web de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Cada mes es disposarà d'un autor o autora convidat al qual els lectors podran fer arribar preguntes relacionades amb la seva obra, i posteriorment es podran consultar les entrevistes. Amb això es busca que la relació entre autor i lector sigui més estreta i es faciliti la comunicació entre ambdós.

Aquest nou lloc permetrà als aficionats a la lectura veure informació de l'autor i enllaços relacionats. També la disponibilitat al catàleg Aladí de la seva obra, que podran comentar.

Es tracta d'un espai que ja està actiu i que començarà el mes d'octubre amb la participació de l'autor que ha estat el més prestat a les biblioteques de la Xarxa: Albert Sánchez Piñol.

Els propers seran l'escriptor nord-americà Noah Gordon, el mes de novembre, i l'escriptor barceloní Eduardo Mendoza, el mes de desembre.

Més informació:

- Entrevistes virtuals

- Condicions de participació
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00