Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/05/2014

Blanca Albà convidada al programa Sessió Plenària de Canal Blau TV i Eix Diari

  Blanca Albà, convidada al Sessió Plenària     Blanca Albà, convidada al Sessió Plenària

El Banc d'aliments, el nou Pavelló d'esports i la Fira Ambiental, alguns dels temes de l'entrevista que s'emet aquest dilluns

La regidora de Serveis Socials, Medi Ambient i Esports, Blanca Albà ha estat la convidada del programa Sessió Plenària, que emet aquest dilluns Canal Blau Televisió i el portal de noticies Eix Diari, i que està presentat per la periodista Laura Marín.

Durant vint-i-cinc minuts s'han tractat temes com la imminent signatura amb Prismian del conveni de cessió de l'economat de la Pirelli, per ubicar-hi a finals d'any el nou Banc d'Aliments. La posada en funcionament de l'espai de l'economat està previst per finals d'any. "És un projecte engrescador amb el qual aconseguirem incrementar les donacions i també donar millor sortida a algunes aportacions que actualment ens plantegen dificultats pel que fa el seu l'emmagatzematge i conservació". Lligat al banc, també s'ha parlat sobre la propera recapta d'aliments, així com dels ajuts que durant l'estiu es donaran als nens i joves d'entre 0-16 anys, en concepte d'aliments frescs.

En l'àmbit del Medi Ambient, la regidora ha estat preguntada sobre la desena edició del Mercat de Segona Mà i d'Intercanvi, així com del projecte Sumem energies. D'altra banda també ha donat detalls de com serà la tercera edició de la Fira Mediambiental que se celebra a la ciutat el segon cap de setmana de juny. "Cada vegada hi ha més interès a participar-hi, sobre tot a nivell empresarial, i que és justament el que potenciarem aquest any gràcies al suport de les entitats gremials".

Per últim, en el Sessió Plenària d'aquest dilluns, Blanca Albà explica l'actual situació de les instal·lacions esportives. Cal destacar la construcció, durant aquest any, d'un nou pavelló d'esports. "Estem en disposició de poder iniciar aviat les obres de construcció d'un nou pavelló, que es podrà començar a utilitzar a finals d'any. Aquesta nova instal·lació ens permetrà esponjar molt l'activitat esportiv".

La regidora també ha fet un repàs a les intervencions de millora realitzades en diferents instal·lacions municipals, així com d'alguns projectes que, de moment, encara no tenen data.

Podeu veure aquí el programa sencer
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00