Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/06/2014

La cursa Faronit 2014 arriba al màxim de participants i tanca inscripcions

  Els participants arribant a una de les balises. foto 2013 Els participants arribant a una de les balises. foto 2013

La prova d'orientació, tipus rogaining, se celebra aquest dissabte 28 de juny

Aquest dissabte se celebra a Vilanova i la Geltrú la cursa Faronit 2014, després que l'organització hagi hagut de tancar les inscripcions, un cop superats els 200 participants.

Es tracta d'una cursa d'orientació, tipus, rogaining, en la qual els inscrits hauran de fer el seu propi recorregut, segons els camins i corriols que triïn, per intentar arribar a les 25 balises distribuïdes dins la zona dels Colls - Miralpeix. La prova té un temps límit de dues hores i cada balisa una puntuació.

Els equips que poden estar formats entre 1 i 15 persones, competiran en les categories masculina, femenina, mixta, familiar (1 o més adults amb nens menors de 14 anys) i categoria mascota (amb la participació del gos, que en tot moment haurà d'anar lligat)

Durant la Faronit cada equip marcarà el seu ritme, ja sigui caminant o corrent, i haurà d'utilitzar estratègies, ja que no serà possible fer les 25 balises en les dues hores.

La prova està organitzada pel Club Esportiu de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, Això Raid Xteam i Azimud, i compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00