Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/12/2016

Licitació de la concessió dels dos quioscos de la rambla Principal i del quiosc del Parc Samà de VNG

La concessió finalitza l'actual contracte el 31 de desembre   La concessió finalitza l'actual contracte el 31 de desembre

En tots els casos, la concessió s'adjudicarà per un període de 10 anys

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú iniciarà a principis d'any els tràmits per la licitació i adjudicació de la concessió dels dos quioscs de premsa que hi ha a la rambla Principal, i que finalitzen el seu contracte el 31 de desembre de 2016.

Tot i que les bases no es publicaran fins al mes de gener, ja que tot just s'ha obert el període de licitació, les persones interessades disposaran d'un mes per presentar les seves propostes, que seran valorades per una comissió tècnica. A banda de la venda de material de premsa, també s'obre la possibilitat de realitzar d'altres activitats que ho complementin.

Mentre no s'adjudiquin les concessions, que tindran una vigència de 10 anys, els dos quioscs estaran tancats al públic. La voluntat del govern municipal és que puguin reprendre l'activitat a finals del primer trimestre de l'any vinent.

D'altra banda, a finals d'aquest mes de desembre es publicaran les bases per a la concessió del quiosc del Parc Samà, per un període de 10 anys.

Quiosc Parc SamàLes persones interessades en la concessió tindran fins al 19 de gener per fer les seves propostes. La comissió tècnica valorarà especialment aquelles que proposin accions de dinamització al voltant del quiosc.

A diferència dels de la rambla, el quiosc del Parc Samà disposa d'un magatzem i uns lavabos. D'acomplir-se tots els terminis s'espera que l'activitat pugui començar a funcionar a finals de febrer principis de març.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00