Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/06/2013

La promoció de la 'Gamba de Vilanova' esgota les racions

Tast de gambes i cava a la plaça de les Neus   Tast de gambes i cava a la plaça de les Neus

Valoració positiva del primer cap de setmana d'activitats d'estiu amb Temps de Vi i la Shopping Night

El primer cap de setmana de juny ha estat un èxit pel que fa a les activitats organitzades a la ciutat. El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras, creu que "s'ha donat el tret de sortida a la temporada d'estiu de manera molt positiva, la ciutat ha respòs amb una assistència de públic massiva".

La coincidència de la Fira Temps de Vi, la Vilanova Shopping Night, el primer acte de la campanya 'Gamba de Vilanova' i altres esdeveniments han configurat una oferta molt complerta.

El tast amb gambes i cava, va esgotar les 250 racions ofertes. La col·laboració entre la Confraria de Pescadors, Freixenet, Temps de Vi i l'Ajuntament va permetre oferir per un preu de 6 euros un tast amb una copa de cava, 2 gambes i una copa Riedel. L'acte es va fer a la plaça de les Neus i era l'inici de la promoció de la 'Gamba de Vilanova', una proposta de maridatge enològic i gastronòmic que s'anirà desenvolupant al llarg de l'estiu amb tastos a peu de barca, sopars a la llotja i jornades gastronòmiques. 

Acte gamba i cava 2

Gerard Figueras s'ha mostrat satisfet per aquest inici de campanya. "Estem contents, la gent ha pogut visualitzar sobre el terreny la campanya de promoció que hem engegat. Hi va haver una bona assistència de públic. Hem de seguir en aquesta línia."

Pel que fa a la nit de comerços oberts dels establiments de Viu Comerç, la valoració també és positiva, ja que la coincidència amb Temps de Vi i les múltiples activitats d'animació organitzades van permetre generar força moviment a les botigues. 


Àlbum de fotos Gamba de Vilanova
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00