Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/07/2016

Es declara desert el concurs per a l'adjudicació del gimnàs municipal de Vilanova i la Geltrú

El govern considera que la diferència entre les dues propostes presentades no és suficient per adjudicar l'ús del gimnàs a una única entitat.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha declarat desert el concurs per adjudicar l'ús del gimnàs municipal. El motiu, segons ha explicat la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, "ha estat la poca diferència que hi ha entre les dues propostes presentades, i que ens impedeix escollir-ne una de sola."

El Club Gimnàstica Vilanova i l'AE Pasífae són les dues entitats que actualment fan ús de gimnàs i que s'havien presentat al concurs. Un cop el jurat va valorar i puntuar les seves propostes, el govern municipal ha considerat que la diferència no és suficient per determinar quina de les dues era la guanyadora.

A mitjans de juny es va iniciar aquest procediment concursal amb l'objectiu d'adjudicar l'ús del gimnàs a l'entitat que presentes una proposta basada en un model de qualitat i en l'assoliment del màxim rendiment dels seus gimnastes. A més, calia trobar una solució a un conflicte d'interessos entre les dues entitats esportives que, sumat a la mala entesa i falta de col·laboració entre elles, havia provocat una sobresaturació dels espais, dels vestidors i dels horaris d'entrenament, així com la degradació del material i eines de treball.

Un cop declarat desert el concurs, i donada la necessitat que tenen les entitats de planificar les seves temporades, la Regidoria d'Esports ha decidit no modificar l'ús del gimnàs, com a mínim fins al maig vinent, ja que continua sent una prioritat pel govern municipal recuperar el protagonisme que històricament ha tingut la gimnàstica a la ciutat. "Estem convençuts que aquesta recuperació comença per regular l'ús del gimnàs, oferint als esportistes les millors condicions possibles d'entrenament, que els permetin assolir els seus objectius en l'àmbit competitiu. Som conscients que avui per avui aquestes condicions no es donen i per tant ens caldrà treballar en un nou model de gestió de l'ús del gimnàs abans que finalitzi la temporada, per tal de poder-lo implantar de cara al setembre"

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00