Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/12/2014

Les biblioteques presenten una selecció amb les principals novetats per les festes de Nadal

La guia de lectura per adults recull fins a 50 novel·les             La guia de lectura per adults recull fins a 50 novel·les

Les biblioteques vilanovines organitzen per aquestes dates hores del conte i exposicions amb regust de Nadal, i fan horaris especials durant les festes

Com cada any, quan s'acosta el Nadal, la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú ofereix als ciutadans dues guies de lectura amb una selecció de les principals novetats aparegudes durant aquestes dates.

En el cas de la guia per adults, Novetats Nadal 2014, recull una cinquantena de novel·les que inclou els darrers treballs publicats per autors tant reconeguts com Javier Cercas, Sarah Lark, Elizabeth Gilbert, Boris Izaguirre, Stephen King, John Grisham, Luis Landero Alice Monroe, Jo Nesbo, Pilar Rahola, David Safier, Jorge Zepeda, Pilar Eyre i un llarg etcètera que faran les delícies dels bons gourmets de la literatura.

Els més petits de la casa també tenen la seva ració de lectures amb els llibres recopilats en la selecció de Nadal del programa de ràdio de les Biblioteques VNG, "Més content que un gínjol", que oferirà un recull de les darreres publicacions que tenen relació amb la celebració del Nadal.

Tot això es pot complementar amb la consulta del prestatge que la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha creat amb el nom Especial Nadal 2014. En aquest espai es poden trobar recomanacions de llibres, música i cinema, una selecció d'obres de les biblioteques de la Xarxa, les activitats programades, els descomptes i avantatges que es poden aprofitar amb el carnet de les biblioteques, el rànquing dels documents més prestats, l'especial de Nadal del portal infantil Gènius i propostes per fer un menú de festa.

Activitats de Nadal
Amb motiu de les festes de Nadal, les biblioteques de Vilanova i la Geltrú organitzen altres activitats, com l'hora del conte de "L'Eliseu, carter reial" dissabte 3 de gener a la Joan Oliva amb una doble sessió, a les 11.30 h i a les 12.15 h. També es podrà visitar l'exposició "Pessebres a Vilanova i la Geltrú" a la biblioteca Joan Oliva, i l'exposició de Nadales "Tingueu tots un bon Nadal!", a la biblioteca Cardona Torrandell. Totes dues hi seran fins al 10 de gener.

Pel que fa als horaris, durant aquests dies de Nadal, les biblioteques Joan Oliva i Armand Cardona romandran tancades els dies 24, 27 i 31 de desembre i 5 de gener a la tarda, i els dies 25 i 26 de desembre i l'1 i el 6 de gener durant tot el dia.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00