Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/10/2015

Torna el Bibliomercat al Mercat de Mar

El Bibliomercat obre cada divendres de 10 a 13 h    El Bibliomercat obre cada divendres de 10 a 13 h

La biblioteca mòbil de les biblioteques municipals de VNG al Mercat de Mar ofereix de nou el seu servei coincidint amb l'inici del curs escolar

Divendres 19 de setembre el servei de Bibliomercat va tornar al Mercat de Mar. Després de les vacances d'estiu, els usuaris habituals esperaven l'obertura d'aquest servei, per la comoditat que els suposa tenir una petita biblioteca al barri de Mar. Uns usuaris que són grans lectors, com demostren les estadístiques de la temporada passada: 1.054 visites, i 1.551 documents prestats.

El Bibliomercat, instal·lat al porxo del Mercat de Mar, és un servei de les biblioteques municipals que neix amb la voluntat d'apropar la lectura als ciutadans, donant a conèixer la biblioteca amb tota la seva oferta de serveis d'informació, formació i lleure entre els ciutadans no usuaris, potenciant la lectura i el servei de préstec fora dels espais habituals.

Es tracta d'un servei gratuït i obert a tothom al Barri de Mar, i és obert de 10 a 13 h tots els divendres, excepte els festius. Ofereix el mateix que qualsevol biblioteca pública: préstec i consulta de fons de llibres i publicacions periòdiques, la possibilitat de fer-se el carnet d'usuari, i de reservar documents que no es troben a la biblioteca mòbil, però sí a les biblioteques de la ciutat i a les de la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Diputació de Barcelona.

El Bibliomercat consisteix en un carro amb capacitat per a uns 300 documents, on predominen els llibres i DVD's infantils, les novel·les i DVD's d'adult, llibres de cuina, còmics i revistes. Aquest servei de biblioteca mòbil és el mateix que es pot trobar a d'altres poblacions amb el nom de bibliopiscina, biblioplaça o biblioplatja.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00