Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2015

Un cap de setmana ple d'activitat a l'Auditori

Els catalans Ol'Green actuaran a Vilanova amb els locals VnG Gospel Choir   Els catalans Ol'Green actuaran a Vilanova amb els locals VnG Gospel Choir

L'Auditori Eduard Toldrà rep, fora de temporada, una gran quantitat d'activitats. El concert de gospel d'Ol'Green i la música infantil de Dàmaris Gelabert omplen aquest cap de setmana

L'Auditori Eduard Toldrà, a banda d'oferir una programació estable de concerts durant tot l'any, acull una gran quantitat activitats organitzades per diferents agents culturals, com entitats, empreses privades o congressos. És en aquest marc que, aquest cap de setmana, l'Auditori obre les portes per oferir dos concerts ben diferents.

El grup barceloní Ol'Green actuarà divendres a les 21 h, acompanyat del grup vocal de la nostra ciutat VNG Gospel Choir, perquè els clàssics de la música negra ressonin a ritme de gospel.
Desprès d'una llarga gira amb concerts per tota Catalunya, els Ol'Green porten la seva veu i la seva posada en escena a Vilanova i la Geltrú en el que serà l'últim concert de la temporada. Aquesta població se suma així a d'altres ben conegudes i mencionades en el tema musical CataloniaTrip. En aquest concert es repassaran les seves peculiars versions dels clàssics, tant de la música disco com més pop, i els seus mix més moguts. A més, s'escoltaran novetats del seu primer disc "A la Verda!".
Els VnG Gospel Choir, amb més de 50 cantants de totes les edats, combinarà també un repertori amb els clàssics del pop fins a arribar als espirituals negres d'arrel africana. Acompanyats, com ja és habitual en les seves actuacions, per la Musicàrea School Band, oferiran un concert ple d'energia per tot tipus de públic.

Les entrades es poden comprar a les botigues Discos Andreu i Padisgraf de Vilanova i la Geltrú en horari comercial, a través d'Internet a https://www.ticketea.com/olgreen-vng-gospel-choir i, si queden entrades disponibles, des d'una hora abans del concert al mateix Auditori Eduard Toldrà.

I diumenge 26 a les 18 h és el torn dels més petits de casa. Dàmaris Gelabert aturarà la seva furgoneta a Vilanova i la Geltrú amb la seva gira d'estiu. La pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils oferirà un dels seus concerts amb un repertori molt variat. Les seves cançons es canten a diari dins de l'àmbit escolar i familiar pel seu contingut pedagògic, útil en la formació d'hàbits i rutines, d'ensenyaments bàsics i de valors educatius. Amb una manera pròpia d'entendre l'estimulació musical i amb una base musicoterapèutica, ha creat el Mètode Totsona, que es fonamenta en la cançó i en la necessitat d'entendre la música com el primer llenguatge de l'infant en la primera infància.

Les entrades es poden comprar a través d'Internet a http://www.damarisgelabert.com/venda-entrades, per telèfon al 674.050.709 (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h), i a les oficines de l'Espaitotsona (al carrer Granvia de Tomàs Balvey, 80, de Cardedeu).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00