Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/02/2013

La Generalitat confirma la inclusió de l'ampliació de l'escola Sant Jordi en el Pla Econòmic Financer

Imatge de l'exterior de l'escola Sant Jordi      Imatge de l'exterior de l'escola Sant Jordi

Al Consell Escolar Municipal es va informar dels terminis que preveuen que a l'abril estigui finalitzat el projecte executiu

El Consell Escolar Municipal, celebrat ahir dimecres, va tractar els terminis de realització de les obres d'ampliació de l'escola Sant Jordi i el compromís de la Generalitat, que ja ha inclòs en el Pla Econòmic Financer (PEF), la partida econòmica d'1,8 milions d'euros per realitzar les obres d'ampliació. Aquestes obres es faran segons el projecte consensuat amb el departament d'Ensenyament i les direccions i ampes de les escoles Sant Jordi i Pasífae, així com amb les Regidories d'Ensenyament i Urbanisme de l'Ajuntament de VNG.

La regidora delegada d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i al Geltrú, Marijó Riba, va informar els membres del Consell Escolar Municipal d'aquest compromís del govern català, que va quedar reflectit en el Pla Econòmic Financer i dels terminis que la Generalitat ha fet arribar a l'Ajuntament de VNG.

Segons ha informat el departament d'Ensenyament de la Generalitat el procés de fusió del projecte pedagògic continua endavant i la licitació de les obres es farà un cop estigui finalitzat el projecte executiu d'ampliació. La previsió que el departament d'Ensenyament ha traslladat als equips directius d'ambdues escoles és que a l'abril estigui finalitzat el projecte i a continuació es faci la licitació de les obres.

El curs vinent 2013-2014 es manté la independència administrativa dels dos centres educatius alhora que es continua treballant en el procés de fusió d'ambdós projectes pedagògics.

El procés de preinscripció que ha de començar en breu, contempla que els alumnes germans de l'escola Pasífae es podran matricular a P3 a l'escola Sant Jordi amb la puntuació corresponent al concepte 'germans al mateix centre escolar'.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00