Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/03/2015

Les obres de construcció de la pista esportiva avancen al ritme previst i acabaran a l'abril

 L'alcaldessa i el regidor atenent a les explicacions dels tècnics municipals   L'alcaldessa i el regidor atenent a les explicacions dels tècnics municipals

Un cop feta l'estructura, el següent pas és construir la pista i fer el cobriment de la instal·lació.

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el Regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, han visitat aquest matí les obres de construcció de la pista esportiva, annex al pavelló poliesportiu del Garraf.

La pista, de 53 metres de llarg per 32 d'ample, i amb una alçada de 8 metres, ja té acabada la seva estructura. Joan Giribet ha explicat que els terminis s'estan acomplint segons el previst, de manera que la instal·lació estarà acabada a finals d'abril. “La setmana vinent començaran els treballs de construcció de la pista, que serà de formigó, i es faran les canalitzacions. L'última setmana març es farà la cobertura de la pista i els tancaments laterals de manera que, si tot segueix a aquest ritme, la instal·lació estarà acabada a finals d'abril per tal que al maig ja es pugui començar a utilitzar”.

Estructura pista
L'alcaldessa, ha dit sentir-se molt satisfeta amb el futur equipament ja que, després de molts anys, s'atendrà una vella reivindicació de les entitats esportives de la ciutat. “Sabem que no acabarem amb les necessitats de les entitats esportives, però sens dubte serà un gran pas per atendre les seves demandes”. Neus Lloveras ha dit que tot i ser una pista austera, sense grades ni vestidors “quan es posi en funcionament solucionarà bona part dels problemes que tenen els clubs a l'hora d'entrenar. La manca d'espais fa que alguns equips hagin d'entrenar molt tard”. L'alcaldessa ha recordat els problemes que hi ha cada any a l'hora de fer el repartiment dels espais entre les entitats, a causa de l'alta activitat esportiva que hi ha a Vilanova i la Geltrú, molt superior als espais de què disposa la ciutat en aquests moments.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00