Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/05/2016

El departament d'Ensenyament garanteix que l'Arjau continuarà sent una escola de dues línies

Neus Lloveras, Lluïsa Nicolau i Joan Martorell Neus Lloveras, Lluïsa Nicolau i Joan Martorell

L'alcaldessa i el regidor d'Educació es reuneixen amb la directora dels Serveis Territorials

 L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el regidor d'Educació, Joan Martorell, s'han reunit aquest migdia amb la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Barcelona Comarques, Lluïsa Nicolau. Els representants municipals han volgut posar sobre la taula la inquietud generada a la ciutat i especialment al barri de Mar, pel fet que en les previsions pel curs que ve només apareix un grup de P3 a l'escola vilanovina. Neus Lloveras i Joan Martorell han expressat la seva preocupació perquè el centre és l'escola de referència al barri de Mar.

La representant del Departament ha explicat que l'Arjau continuarà sent una escola de dues línies, i que la pèrdua d'un grup de P3 és una qüestió puntual només pel curs vinent, donada la baixada de preinscripcions. Ensenyament ha assegurat als representants vilanovins que la supressió d'aquest grup no suposarà cap reducció de recursos per a l'escola el curs 2016-17, mantenint el PEI (Projecte Educatiu Individualitzat).

La directora dels Serveis Territorials s'ha compromès a mantenir una reunió la setmana que ve amb la direcció i l'AMPA de l'escola, a la qual també hi assistirà l'Ajuntament, per tractar la qüestió.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00