Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/07/2014

L'Ajuntament acorda amb els agents immobiliaris col·laborar en la taxació i comercialització de patrimoni municipal

Enric Borràs i Neus Lloveras signen els convenis de col·laboració    Enric Borràs i Neus Lloveras signen els convenis de col·laboració

Convenis d'assessorament, difusió i comercialització per facilitar la venda d'algunes finques

L'Associació d'Agents Immobiliaris del Garraf i l'Ajuntament han signat dos convenis per la taxació i comercialització de béns immobles municipals sense ús en aquests moments. L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha explicat que la ciutat té per un costat, una sèrie de propietats susceptibles de venda i per l'altra algunes necessitats econòmiques per afrontar les inversions que li calen. "Són espais que sempre han estat sense ús, ara estan sense ús, i no té sentit que siguin de l'Ajuntament si l'Ajuntament no té recursos" ha dit l'alcaldessa.

L'acord permetrà que els agents immobiliaris facin una anàlisi dels actius, la seva valoració i proposin possibilitats de revalorització. L'objectiu és corregir, si cal, les valoracions que actualment té l'Ajuntament en aquells casos que no s'ajustin al mercat o no siguin atractives pels potencials inversors. Enric Borràs, president de l'Associació d'Agents Immobiliaris del Garraf s'ha mostrat satisfet perquè "amb aquest conveni establim una col·laboració amb l'administració, i ens convertim en un canal de venda i estudi econòmic, ja que som els que coneixem el dia a dia i els preus del mercat."

Qualsevol agent immobiliari, sigui o no membre de l'Associació, pot adherir-se a les condicions acordades. L'associació d'APIs impulsarà activitats de comercialització i de posada en valor del patrimoni per tal de buscar l'interés d'inversors. En cas d'alguna venda l'agent i l'associació ingressaran un percentatge de la transacció econòmica.

El patrimoni que es posa al mercat són 21 finques, bàsicament de sòl industrial, encara que també hi ha sòl residencial i alguns locals comercials. Els solars residencials es troben en zones com l'Aragai, la Collada, Solicrup i el Llimonet. Les parcel•les del sòl industrial estan ubicades a Masia d'en Barreres II i Masia d'en Notari, i el sòl comercial està al Llimonet i a Solicrup. El valor màxim estimat del conjunt és de 13 milions d'euros.

Qualsevol interessat pot tenir més informació a l'apartat de patrimoni del web municipal, a l'adreça electrònica patrimoni@vilanova.cat o per telèfon al 93 814 00 00 extensió 1060. Més informació AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00