Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2015

Es commemora el Dia Internacional de la Gent Gran amb la celebració de la 3a Mostra d'Entitats

  3a Mostra d'Entitats de la Gent Gran 3a Mostra d'Entitats de la Gent Gran

Durant tot el dia, la plaça d'Enric Cristòfol Ricard s'omple d'activitats per celebrar aquesta efemèride

Avui dijous 1 d'octubre es commemora el Dia Internacional de la Gent Gran. Una data que a Vilanova i la Geltrú es celebra amb la Mostra d'Entitats de la Gent Gran que, enguany, arriba a la tercera edició.

La plaça d'Enric Cristòfol Ricart acull la Mostra en la que hi participen les entitats, centres i residències tant públiques com privades adreçades a atendre les necessitats de les persones grans.

A banda, s'ha programat un extens programa d'activitats que ha començat a les deu del matí i s'allargarà fins a les vuit del vespre. Un programa on no hi falten els tallers, actuacions musicals i un dinar de germanor.

Col·lecció llibres Memòria del FuturA més, aquest any, des de la Regidoria de la Gent Gran de Vilanova i la Geltrú i el projecte Memòria del Futur, s'han reeditat els 10 volums dels llibres que formen part de la col·lecció “Memòria del Futur” que es poden comprar avui, durant la mostra, i a partir de demà a la mateixa regidoria.

D'altra banda, i en col·laboració amb diverses entitats del municipi, ja s'ha donat a conèixer el programa de la Tardor Activa. Una programació estable d'activitats lúdiques per a la gent gran amb l'objectiu que afavoreixin l'envelliment actiu i saludable, que potenciïn la participació i que millorin la qualitat de vida de les persones grans.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00