Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/05/2016

El Ple aprova una moció per actualitzar, ampliar i adaptar a formats digitals i interactius el projecte educatiu "Descobrim Vilanova i la Geltrú"

El projecte, nascut el 1997, té per objectiu dotar el professorat de la ciutat de materials didàctics eficaços pedagògicament perquè l'alumnat descobreixi la realitat local

El Ple de maig de l'Ajuntament de la ciutat va aprovar una moció per actualitzar, ampliar i adaptar a formats digitals i interactius el projecte educatiu “Descobrim Vilanova i la Geltrú”. Aquest és un projecte nascut el 1997 amb la voluntat de dotar el professorat de Vilanova i la Geltrú d'uns materials didàctics eficaços pedagògicament, que recollissin els aspectes diferencials de la nostra ciutat (culturals, històrics, econòmics, geogràfics, gastronòmics...) perquè l'alumnat descobrís la història, el patrimoni i la singularitat de VNG.

En aquest sentit, el primer pas que es durà a terme serà una enquesta de valoració entre els claustres dels centres educatius de la ciutat per tal d'extreure'n les mancances i necessitats actuals del projecte. Posteriorment, es proposa l'actualització del contingut dels diferents quadernets del “Descobrim Vilanova i la Geltrú” en base a les diferents necessitats, mancances i demandes de la comunitat educativa local.

A l'enquesta també es farà una valoració amb els centres educatius de la incorporació de material digital i interactiu al projecte i, a mesura que la disponibilitat pressupostària ho vagi permetent, es crearà material digital i interactiu relacionat per tal que es pugui treballar des de diferents dispositius electrònics. De forma especial amb les Pissarres Digitals Interactives (PDI) per poder treballar-ho col·lectivament a les aules, però també en format d'aplicacions web o per a mòbil.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va impulsar l'any 1997 una comissió pedagògica integrada per un grup de professionals de la docència, en representació de diferents centres educatius locals, que van treballar, de manera voluntària, junt amb la Regidoria d'Educació, per elaborar el projecte “Descobrim Vilanova i la Geltrú”.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00