Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/01/2015

Un incendi en un habitatge causa la mort d'una dona de 74 anys

Imatge del primer pis del carrer del Doctor Fleming, 6   Imatge del primer pis del carrer del Doctor Fleming, 6

Aquest matí els serveis tècnics municipals han inspeccionat l'estructura de l'edifici, que no s'ha vist afectada

Aquesta nit un incendi en un habitatge situat als baixos del carrer del Doctor Fleming, 6 de Vilanova i la Geltrú ha ocasionat la mort d'una dona de 74 anys. La Policia Local va rebre l'avís ahir a les 22.45 h i, fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar efectius de bombers de la Generalitat, Policia Local i Mossos d'Esquadra. En entrar a l'habitatge, efectius dels bombers van trobar morta la dona gran que hi vivia.

Aquest matí tècnics municipals de la Regidora d'Urbanisme, Obres i Habitatge han inspeccionat l'edifici de cinc plantes afectat per l'incendi. Un cop s'ha pogut entrar a l'habitatge on es va produir el foc i s'ha realitzat la inspecció de l'estructura, forjat i paret central de càrrega, els serveis tècnics municipals han determinat que no cal adoptar cap mesura extraordinària i per tant no cal desallotjar els veïns dels habitatges menys afectats. En el cas de la planta baixa i el primer pis, des dels serveis tècnics s'ha determinat que estan totalment inhabitables fins a la seva rehabilitació.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha lamentat la desgràcia i ha expressat el disgust per aquest fet. Neus Lloveras ha confirmat que la víctima era una dona gran que "estava tutelada per l'entitat Tutelar del Garraf i era atesa i acompanyada diàriament des de Serveis Socials". En aquest sentit diàriament una treballadora social la visitava i l'acompanyava en diferents gestions quotidianes amb l'objectiu de minimitzar les dificultats que tenia pel fet de trobar-se en una situació de fragilitat. Així mateix, Neus Lloveras ha explicat que s'estava tramitant el seu ingrés en una residència i que tot i que "s'han seguit tots els procediments correctament per evitar situacions de risc ha passat aquesta desgràcia". L'alcaldessa de VNG ha reiterat el suport als veïns de l'edifici, als quals ahir a la nit ja se'ls va oferir allotjament municipal.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00