Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/02/2016

L'Oficina Jove Garraf organitza una sessió informativa per a persones que vulguin fer d'Au Pair als Estats Units

Dimecres 9 de març Dimecres 9 de març

La sessió, de caràcter gratuït, es farà el dimecres 9 de març de 17 a 19 hores

L'Oficina Jove Garraf de Vilanova i la Geltrú ha organitzat pel dimecres 9 de març una sessió informativa per a persones que en algun moment s'hagin plantejat anar a fer d'Au Pair a l'estranger. En concret, i en aquesta ocasió, als Estats Units.

Fer d'Au Pair representa una oportunitat per conviure amb una família, conèixer de prop la seva cultura, millorar l'idioma, així com la possibilitat de viatjar pel país escollit. A canvi de tenir cura dels infants de la casa, se'ls proporciona la manutenció i diners de butxaca per a petites despeses.

El requisits són tenir entre 18 i 26 anys, certificat de l'ESO, no fumar, nivell mitjà d'anglès, permís de conduir i experiència en la cura d'infants.

A la reunió hi assistiran també els responsables de l'entitat Sabática, especialitzada en el programa d'Au Pair als Estats Units, per tal d'explicar en que consisteix l'activitat i que inclou, així com resoldre els dubtes que puguin anar sorgint per part de les persones interessades.

La sessió informativa es farà a la mateixa Oficina Jove Garraf, de les 17 a les 19 hores. És gratuïta, però cal fer una inscripció.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00