Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/02/2015

El Govern municipal aconsegueix de la Generalitat el compromís d'ampliar la biblioteca de l'escola Sant Jordi

 Neus Lloveras i Ariadna Llorens, a la compareixença posterior al ple ordinari de febrer    Neus Lloveras i Ariadna Llorens, a la compareixença posterior al ple ordinari de febrer

Aquesta és una de les demandes que recull el manifest de les ampes de les escoles Sant Jordi i Pasífae i que va rebre el suport unànime del ple a través d'una moció

El suport unànime de tots els grups polítics del Consistori vilanoví a la moció sobre la qualitat de les escoles de Vilanova i la Geltrú, ha centrat la valoració del ple ordinari de febrer per part del Govern municipal.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras ha parlat sobre la moció i sobre les demandes que recull en relació al manifest de les ampes de les escoles Sant Jordi i Pasífae. Per a Neus Lloveras actualment s'ha arribat a l'etapa final d'aquest llarg procés en el qual el Govern municipal, mitjançant la Regidoria d'Educació "hi ha estat molt a sobre". L'alcaldessa ha dit que en aquesta etapa final, on cal acabar de lligar els detalls, "estem satisfets però no baixarem la guàrdia per aconseguir complir els compromisos que hem treballat amb els pares".

En aquest sentit també s'ha manifestat la regidora d'Educació, Ariadna Llorens, qui ha explicat que "la moció reflecteix el manifest elaborat pels pares i mares d'ambdues escoles, del qual en som coneixedors des del primer moment". Segons la regidora Llorens, per donar resposta a les inquietuds de la comunitat educativa "es va crear la comissió de seguiment Sant Jordi-Pasífae on també hi havia els equips directius, el departament d'Ensenyament i la regidoria d'Urbanisme, per tal de poder fer un seguiment exhaustiu de tot el procés". Finalment, ha afirmat Ariadna Llorens, aquesta tasca d'acompanyament a les famílies i de treball ha tingut com a resultat l'aconseguiment de l'ampliació de l'escola Sant Jordi "que suposa una inversió per part de la Generalitat d'1,6 milions d'euros". La regidora d'Educació ha assenyalat que el Govern municipal va adherir-se públicament a les peticions de les famílies mitjançant la signatura que va fer l'alcaldessa Lloveras del manifest de les ampes d'ambdues escoles.

La regidora d'Educació ha anunciat que "divendres el Govern vilanoví va aconseguir el compromís verbal del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de resoldre una de les demandes d'ambdues ampes relatives a l'ampliació de la biblioteca del centre". Ariadna Llorens ha explicat que aquest espai "s'incrementarà fins a tenir una superfície de 62,5 m2". Pel que fa a la segona petició de mantenir dos mòduls prefabricats a l'actual escola Pasífae, Ariadna Llorens ha dit "que comptem amb el compromís del departament d'Enseyament de valorar la proposta, mentre que el compromís de l'Ajuntament és d'assolir el 100% de les demandes d'ambdues ampes".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00