Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2014

Una vuitantena de persones a les portes obertes de l'EFAV

 Demostració a l'hangar de l'EFAV durant la jornada de portes obertes  Demostració a l'hangar de l'EFAV durant la jornada de portes obertes

L'Escola de Formació Aeronàutica de VNG ofereix 28 places per al 1r curs de Tècnic de Manteniment d'Aeronaus als 57 alumnes preinscrits. També s'ofereixen places per al curs preparatori que es realitzarà en col·laboració amb la FPAC

La jornada de portes obertes de l'Escola d'Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú, (EFAV) va aplegar una vuitantena de persones a la Sala d'Actes de l'IMET en la xerrada prèvia a la visita de les instal·lacions i la demostració pràctica que van realitzar alumnes i instructors de l'EFAV a l'hangar.

Aquest dissabte 31 de maig, l'escola d'aeronàutica va obrir les seves instal·lacions a la ciutadania per donar a conèixer els estudis per a l'obtenció del títol de Tècnic en Manteniment d'Aeronaus de les subcategories A1, A2, B1.1 i B.1.2.

Durant la presentació de les novetats del curs 2014-2015, va intervenir la primera tinenta d'alcaldia i regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens, qui va afirmar que "formar-se com a tècnic de manteniment d'aeronaus és apostar per una formació de futur". Segons la regidora d'Ocupació "s'està observant una certa recuperació del sector aeronàutic amb un increment de la demanda d'alumnes per cursar pràctiques en les diferents empreses vinculades a l'EFAV i al seu consell assessor i aquest és un molt bon indicador de les perspectives laborals de futur que ofereix la formació en TMA que imparteix l'escola de VNG". En aquest sentit, Ariadna Llorens ha recordat que l'EFAV ofereix una formació única a Catalunya en aquest àmbit, mentre que també és un dels pocs centres de l'estat espanyol acreditats per la Unió Europea per realitzar aquesta formació i examinar d'aquestes titulacions. També van intervenir en la presentació del nou curs el director tècnic de Vueling Airlines, Albert Pérez i el director tècnic d'Ibèria Barcelona, Sergio Fraile.

Com a resultat de la jornada de portes obertes i del procés de preinscripció que l'EFAV realitzava a través de la pàgina web s'han preinscrit un total de 57 persones que realitzaran les proves de selecció en les properes setmanes. De cara al curs 2014-2015 l'EFAV ofereix 28 places per al primer curs de TMA. Les persones interessades a cursar aquests estudis i que per currículum o formació no hi puguin accedir també tindran l'opció de fer el curs preparatori que es posa en marxa conjuntament amb la Fundació Parc Aeronàutic de CATalunya (FPAC).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00