Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/05/2013

Torna la Fira del Vehicle d'Ocasió amb un programa d'activitats paral·leles

La presentació de la Fira es va fer a la plaça de la Vila amb una petita mostra de cotxes clàssics i aeromodelisme        La presentació de la Fira es va fer a la plaça de la Vila amb una petita mostra de cotxes clàssics i aeromodelisme

La 23a edició ocuparà la rambla de la Pau i coincidirà amb la trobada de cotxes clàssics i aeromodelisme al parc de Baix-a-Mar

El segon cap de setmana de juny s'organitza la 23a edició de la Fira del Vehicle d'Ocasió a Vilanova i la Geltrú. Dissabte 8 i diumenge 9 de juny la rambla de la Pau serà l'aparador a l'aire lliure de sis concessionaris de cotxes ubicats a la ciutat i que han optat per participar en aquesta fira amb l'objectiu de dinamitzar econòmicament el sector, un dels més afectats per la crisi.

Una de les novetats d'enguany és l'organització, juntament amb la Fira del vehicle d'Ocasió, d'un programa d'activitats paral·leles al Parc de Baix-a-Mar mentre duri la fira a la rambla de la Pau. El regidor de Promoció Econòmica, Gerard Figueras va explicar ahir en la presentació que l'objectiu és donar un nou impuls a aquesta activitat, "crear una oferta al voltant del motor per atraure més gent i que això ajudi a la fira del vehicle".

Gustau Tutusaus, com a representant dels concessionaris, va explicar que hi haurà prop de 200 vehicles d'ocasió exposats. Tutusaus va apostar perquè la proposta "sigui un embrió d'una futura fira del motor a Vilanova i la Geltrú".
La coincidència amb la II Trobada de Cotxes Clàssics, que es farà al parc de Baix-a-Mar, és un atractiu més al voltant dels vehicles i del món del motor els dies 8 i 9 de juny. Josep Maria Aguilar, president dels Amics dels clàssics de VNG, explica que en la trobada hi participaran vehicles de diversos models i anys de fabricació, especialment dels anys 50's als 80's. "L'objectiu és que el públic s'ho passi bé recordant els cotxes que havien tingut els seus avis i els seus pares".

Per completar l'orferta relacionada amb el món del motor al llarg del cap de setmana, també s'organitza per primer cop la Fira de Modelisme i Ràdio control. Paul Pastecchi, representant els clubs d'aeromodelisme de la comarca, va explicar que l'esdeveniment els permetrà presentar l'àmplia activitat que duen a terme. Els 9 clubs del Garraf i Penedès organitzaran circuits, curses i tallers relacionats amb aquest món. Es tracta de Penedès Drift Team; Drift Cat; Driftspainrc; Scaler Design; CEA Can Mercader; RC Club Santa Oliva; RC Club Esportiu d'Automodelisme de Vilanova i la Geltrú; Club d'Aeromodelisme Els Cards i Assocaició de Modelistes MC Modelisme de Vilanova i la Geltrú.

Per completar el programa d'activitats paral·leles hi haurà també una exposició de vehicles Drift on es podran veure peces que participen al Campionat Open Drifting Series de la Federació Catalana d'Automobilisme (un campionat basat en el Drift, tècnica de conducció esportiva que consisteix a fer derrapar intencionadament el vehicle sense perdre'n el control).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00