Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/11/2016

El “Baile de los negros” de Xavier Borrell es presenta a la biblioteca Joan Oliva

Llibre El baile de los negros   Llibre El baile de los negros

La presentació es durà a terme dijous 1 de desembre, cal fer inscripció prèvia.

 “El baile de los negros” de Xavier Borrell Campo es presenta a la biblioteca Joan Oliva i Milà, per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia a la recepció. El llibre consta de deu relats curts de gènere negre i busca remoure la consciència del lector sobre els sentiments humans, la cobdícia i l'enveja.

L'autor és periodista especialitzat en literatura negra i teatre. Ha publicat anteriorment “Amores inciertos” i “El canto de la ira”. Actualment, és col·laborador del programa de Radio 3 “Tots Som Sospitosos” i dirigeix el bloc “Propera parada: cultura”. A més és comissari del “Cubelles noir”, el Festival de Novel·la negra del Garraf, que va celebrar a l'agost la seva primera edició.

Aquesta tercera obra ofereix una varietat de relats que van de la trama passional a la història més negra pròpia de carrer. La seva narrativa, sovint, està presentada de forma biogràfica i aborda les traïcions de l'ànima i els desitjos complerts. Els girs de guió inesperats i els diàlegs àgils fan de la seva lectura una experiència per la qual no es pot passar de llarg.

La presentació tindrà lloc dijous vinent, 1 de desembre a les 18.30 h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00