Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/01/2015

La Junta de Govern Local obre un expedient informatiu sobre contractacions a l'IMET

 L'alcaldessa, Neus Lloveras i la regidora Ariadna Llorens durant la compareixença davant els mitjans de comunicació    L'alcaldessa, Neus Lloveras i la regidora Ariadna Llorens durant la compareixença davant els mitjans de comunicació

La resposta a les preguntes formulades pel grup municipal de la CUP han alertat de presumptes irregularitats en relació als sistemes de contractació durant el període 2003-2011

La Junta de Govern Local ha aprovat l'obertura d'un expedient informatiu per determinar l'existència o no de presumptes irregularitats en el sistema de contractació de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de Vilanova i la Geltrú.

Tan bon punt el Govern municipal va ser coneixedor de la informació que donava resposta a les demandes per escrit del grup municipal de la CUP, va demanar als serveis jurídics municipals l'anàlisi de la informació i, si era pertinent o no emprendre alguna mesura legal. Com a resultat, s'ha obert aquest expedient informatiu.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras ha afirmat que el Govern municipal, que resta a l'espera de l'informe jurídic per emprendre les accions que corresponguin, ha actuat i actuarà amb total transparència i fermesa, però també amb prudència, sense fer cap acusació fins que no hi hagi la resolució de l'expedient iniciat. En aquest sentit, l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras ha manifestat que aquesta voluntat de transparència ha quedat demostrada amb les més de 74 sol·licituds que ha respost per escrit el Govern als grups polítics del Consistori dins el termini establert pel Reglament Orgànic municipal. Una d'aquestes sol·licituds, presentada pel grup municipal de la CUP al desembre de 2014, ha dit l'alcaldessa Lloveras, va tenir com a resultat "el 14 de gener una resposta de la gerent de l'IMET i vam demanar immediatament a Secretaria que examinés la informació i ens digués si calia fer alguna cosa". Neus Lloveras ha afirmat que "no tenim capacitat per determinar si unes xifres són correctes o cal fer alguna altra qüestió i la resposta de Serveis Jurídics va ser que calia obrir un expedient informatiu, això s'ha fet i estem pendents de veure què surt".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00