Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/02/2014

Continua obert el període per presentar propostes a l'Assemblea Municipal Oberta

La segona edició de l'AMO se celebrarà el 5 d'abril La segona edició de l'AMO se celebrarà el 5 d'abril

El 5 de març finalitza el termini per presentar les propostes a la segona edició de l'AMO

El dimecres 5 de març finalitza el termini per presentar les propostes a la segona edició de l'Assemblea Municipal Oberta, AMO, que se celebrarà a Neàpolis el dissabte 5 d'abril, a les 18 hores.

Qualsevol entitat registrada al RME o persona empadronada a la ciutat, major de 16 anys, pot presentar la seva proposta sobre temes que siguin d'interès general per a la ciutat.

Un cop acabi el termini de presentació de propostes, una Comissió formada pel Defensor de la Ciutadania, el departament de Participació i un representant de la ciutadania valorarà les ponències i determinarà quines propostes han estat acceptades i quines s'han rebutjat. La presència d'un ciutadà/ana en aquesta comissió és una de les novetats que s'incorporen a la segona edició de l'AMO. Els interessats a formar-hi part poden enviar un correu electrònic a participacio@vilanova.cat, abans del 6 de març.

El dilluns 17 de març es realitzarà el sorteig per establir l'ordre de les propostes presentades i acceptades, i es publicarà el contingut de les mateixes. El mateix dia s'obrirà el termini d'inscripcions com a públic assistent.

Una altre de les novetats és en relació a la durada de l'Assemblea, que passarà de 180 a 125 minuts, així com sobre el número de ponències que es podran exposar en la sessió, que passa de 6 a 5.

La primera AMO es va celebrar el 16 de novembre de 2013. En aquella primera edició es van exposar deu propostes de les quals l'assemblea en va aprovar set. Dues propostes més, no van tenir temps de ser tractades i, per tant, si els ponents les volen mantenir, seran les primeres que es tractaran en aquesta segona sessió.

Consulteu aquí la resta de condicions i bases de l'AMO


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00