Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2015

L'Escola de Música celebra un concert d'inici de curs

Enguany tota l'Escola treballarà el tema de la música i el mar  Enguany tota l'Escola treballarà el tema de la música i el mar

Dimarts es podrà gaudir d'un recital de fi de grau, un concert de la banda i la coral, i la presentació del centre d'interès d'enguany: la música i el mar

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat celebra dimarts 6 d'octubre el concert inaugural del curs 2015-2016. Serà a 3 quarts de 7 de la tarda a la Sala Gran de l'Auditori Eduard Toldrà, amb entrada lliure.

Com que l'aforament és limitat, serà necessari adquirir l'entrada corresponent per poder accedir al recinte. La recollida es pot fer a la secretaria de l'Escola, als matins de 10 a 12 h, o a la biblioteca a les tardes de 17 a 19.30 h.

El concert, que durarà uns 45 minuts, consta de tres parts. La primera serà un Recital de Fi de Grau de Berta Buñuel, trompeta, que oferirà obres de Victor Brandt i de Joseph Edouard Barat, sota la direcció dels professors Gerard Serrano i Emili Serrano, amb Miquel Fuentes com a pianista acompanyant.

La segona part serà la presentació del centre d'interès sobre el qual es treballarà aquest curs a l'Escola de Música, que enguany és la música i el mar. La presentació anirà a càrrec del professor d'història de la música Joan Manel Chouciño.

Per acabar, s'oferirà el concert de la Banda de Música Mestre Montserrat i la coral d'alumnes de nivell elemental. Oferiran peces d'Antonio Carrillos, Caridad Guardiola i Hans Zimmer, amb l'obra "A la fi del món", de Pirates del Carib, on la Banda estarà dirigida per Gerard Serrano; i el "Ball de Pescadors", de la Cercavila de l'Imaginari, on la Banda i la coral d'alumnes estaran dirigides per Isabel Pla.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00