Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/02/2015

Carrers engalanats per Carnaval

Els alumnes de l'escola El Cim s'han encarregat de guarnir el carrer Caputxins    Els alumnes de l'escola El Cim s'han encarregat de guarnir el carrer Caputxins

Abans de l'inici oficial del Carnaval vilanoví Dijous Gras, els carrers es guarneixen i els mantons surten de l'armari

Dissabte del Ball de Mantons va començar de bon matí amb el guarniment de carrers, una tradició que la FAC ha volgut rellançar des de l'any passat, i que enguany ha comptat amb més carrers, veïns i escoles participants.
Tothom qui passegi pel centre de Vilanova podrà gaudir aquests dies dels guarniments del carrer de Sant Sebastià, fet pels alumnes de l'institut Francesc Xavier Lluch i Rafecas; el carrer dels Caputxins, guarnit pels alumnes de l'escola El Cim; la plaça de les Cols, per l'Associació de comerciants de la plaça de les Cols; el carrer del Comerç guarnit per l'Agrupació Excursionista Talaia; el carrer Major per l'Agrupació de Balls Populars; el carrer de Sant Gregori per l'escola Volerany; el carrer de Sant Gervasi pels alumnes del col·legi Santa Teresa de Jesús i de l'escola Ítaca; els carrers del Jardí i del Teatre per l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Centre Vila; el carrer de l'Aigua guarnit per les escoles Pia, Margalló i Cossetània; el carrer dels Mercaders guarnit pel Foment Vilanoví; i el carrer Nou per l'escola Ginesta.

Aquest dissabte, 14 de febrer, es farà el lliurament de premis del concurs a les escoles i carrers participants. Serà a partir de les 10 del matí, a la Casa Olivella, a la plaça de la Vila.

I és que, a l'espera d'arrencar oficialment el Carnaval amb la merengada i les xatonades de Dijous Gras, aquest passat cap de setmana els mantons ja van sortir de l'armari per als diferents balls de mantons que dissabte a la nit van omplir els locals de la ciutat. Diumenge va ser el torn de les competències musicals, amb la Banda de l'Escola de Música Mestre Montserrat de VNG i la Banda Municipal d'Alcanar.

I, encara abans de Dijous Gras, dimecres serà el torn, a les 8 del vespre al Teatre Principal, de la Màscara d'Or 2015, un concurs cinematogràfic dels vídeos de Carnaval fets per les entitats.

Podeu veure les fotografies dels carrers engalanats aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00