Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/03/2009

Se celebra el taller 'Nens i nenes de tota mena', adreçat als alumnes de primer de primària

  Els nens i nenes treballen els valors de la solidaritat, la tolerància i la diversitat, entre d'altres    Els nens i nenes treballen els valors de la solidaritat, la tolerància i la diversitat, entre d'altres

L'activitat, organitzada des de la Regidoria de Salut, es complementa amb una exposició a Can Pahissa

Durant aquesta setmana l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de la Regidoria de Salut, està realitzant el taller 'Nens i nenes de tota mena', adreçat als alumnes de primer de primària de les escoles de Vilanova i la Geltrú.

La iniciativa, en la que hi participen més de tres cents nens i nenes, té com a objectiu potenciar entre els infants els valors de la solidaritat, la tolerància, l'empatia, la diversitat i el valor de les cultures. Per aconseguir-ho s'utilitzen els contes, la música, la cuina, els llibres o els jocs, subratllant la importància d'acceptar-se un mateix més enllà de les diferències.

El taller es complementa amb una exposició, que s'inaugurarà aquest dissabte a les sis de la tarda a Can Pahissa, oberta a tota la ciutadania i dirigida especialment als pares i mares dels nens i nenes, amb l'objectiu que puguin veure el treball que han realitzat els seus fills.

L'exposició mostra les fotografies de dues famílies nouvingudes, fotografies de nens i nenes de tota mena, una taula amb menjar típic de diferents països, una taula amb objectes de tot el món (roba, barrets...) i una vitrina que conté ninos i articles de ceràmica, entre d'altres.

La mostra es complementa amb una activitat que començarà a dos quarts de set de la tarda consistent en tres racons on la cuina serà la protagonista. Els assistents que ho vulguin podran participar al racó català, al racó de nord àfrica i al racó oriental elaborant diferents tipus de menjar que després podran tastar entre tots.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00