Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/04/2015

Espectacles i cursos de ball organitzats per I Love Salsa Vilanova al càmping Vilanova Park

Aquest dissabte hi haurà tallers, espectacles, balls i exhibicions de diferents modalitat de ball

L'entitat I Love Salsa Vilanova organitza aquest dissabte, 18 d'abril, un esdeveniment de ball amb tallers, classes i animacions, que clourà amb diferents shows i espectacles. L'acte, que tindrà lloc al Càmping Vilanova Park, s'iniciarà a partir de les onze del matí fins les vuit del vespre. En aquest espai de temps s'impartiran classes i tallers de tota mena d'estils de ball com la salsa, la bachata, kizomba, estil i d'altres. Destaca el fet que un dels cursos estarà impartit per Eli Torres, campió del món de ball.

Ja de nit, a partir de les 22.30 h, s'obrirà el torn dels diferents shows, espectacles i animacions, a més del ball social on es podrà posar en pràctica tot el que s'ha aprés als tallers.

Els preu per assistir als tallers, als shows dels artistes convidats o al ball social és de 25 euros. Sí a més es vol afegir el dinar i el sopar a tota l'oferta el preu total és de 50 euros. L'entrada per l'espectacle de nit, amb consumició inclosa, és de 15 € i tots els assistents tindran la possibilitat de quedar-se a dormir en un bungalow i tenir accés a l'spa per 16 euros.

Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Per més informació cal adreçar-se al correu electrònic contacte@ilovesalsa.org o al telèfon 679133279
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00