Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2014

L'Ajuntament treu a concurs l'adjudicació del quiosc-bar del parc de Gumà i Ferran

El xiringuito és propietat de l'Ajuntament de VNG      El xiringuito és propietat de l'Ajuntament de VNG

La intenció és tornar a donar vida a aquest emblemàtic servei de xiringuito, que ha estat buit durant uns mesos

L'ajuntament de Vilanova ha obert el procediment d'adjudicació per a la gestió i explotació del quiosc-bar del parc de Gumà i Ferran. Ara el Servei de Contractació rebrà les ofertes de les empreses interessades per poder adjudicar el xiringuito. Les ofertes o sol·licituds de participació es poden presentar fins al 27 de febrer de 2014 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Els interessats poden consultar les bases i condicions en aquest enllaç

El quiosc-bar ubicat al Parc Gumà i Ferran és propietat de l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i es podrà destinar a la venda de begudes, cafès, gelats, productes de pastisseria i brioxeria, entrepans, etc. El contracte inclou la gestió, el manteniment i la neteja dels lavabos ubicats en les immediacions del quiosc-bar. L'horari mínim obligatori de funcionament del quiosc-bar serà de dilluns a divendres, de 9 h a 13 h i de 15 h a 17 h (30 hores setmanals). L'horari màxim de finalització de qualsevol activitat és fins les 23h.

L'adjudicatari haurà d'adequar el quiosc-bar, així com els lavabos i la terrassa, per l'inici de l'activitat dins el termini màxim de dos mesos, a partir de la data d'adjudicació, assumint-ne els costos. També haurà d'explotar el quiosc-bar durant tot el termini de la concessió i assumir les despeses que se'n derivin, com el subministrament d'aigua, llum i la recollida d'escombraries.
També podrà ocupar l'espai públic adossat al quiosc-bar situat a l'interior del parc, amb una superfície màxima de 40 metres quadrats, amb taules i cadires.

El contracte tindrà vigència durant un període de 10 anys prorrogables dos anys més per períodes anuals.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00