Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/07/2013

Sorteig per veure l'exhibició castellera de la Festa Major des del balcó de l'Ajuntament

Un instant de l'actuació castellera del 2011    Un instant de l'actuació castellera del 2011

Cinc persones, amb acompanyant, podran veure els castells des del balcó de l'Ajuntament convidats per l'alcaldessa de la ciutat i els Pabordes 2013

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i els Pabordes 2013 conviden tots els ciutadans a participar en el sorteig que permetrà a cinc persones, amb acompanyant, viure i gaudir la jornada castellera de la Festa Major 2013 des del balcó de l'Ajuntament, el dia 3 d'agost.

Per participar en aquest sorteig cal ser major d'edat i estar empadronat o empadronada al municipi. Les inscripcions s'han realitzar, des d'avui divendres i fins el dilluns 29 de juliol, per internet (feu click aquí) o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a la planta baixa de l'Ajuntament i en l'horari habitual.

El dimarts 30 de juliol, a les 13.30 hores, es farà el sorteig en un acte públic al saló de Plens de l'Ajuntament i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores. A més a més, durant el sorteig es rifarà també una nova invitació amb acompanyant entre els assistents a l'acte.

Aquest és el segon any consecutiu que es du a terme aquesta iniciativa impulsada pels Pabordes amb l'objectiu de donar l'oportunitat a tots els ciutadans i ciutadanes de VNG de poder gaudir d'aquest espectacle des d'un punt privilegiat com és el balcó de l'Ajuntament.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00