Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/03/2013

La Volta Ciclista a Catalunya passarà per Vilanova i la Geltrú aquest diumenge

Es tracta de la setena etapa entre Vendrell i Sant Boi de Llobregat, i es disputarà una meta voltant a la nostra ciutat

Aquest diumenge 24 de març la Volta Ciclista a Catalunya passarà per Vilanova i la Geltrú on es disputarà una meta volant. Es tracta de la setena etapa que tindrà sortida a El Vendrell i arribada a Sant Boi de Llobregat. El pas de la Volta per Vilanova i la Geltrú està previst entre les 13 i les 14 h venint de Cubelles per l'antiga C-246 i seguint per l'avinguda de Cubelles, l'avinguda de Jaume Balmes, la rambla Vidal, la rambla de Josep Tomàs Ventosa i la rambla de l'Exposició per dirigir-se cap a Sitges. La meta volant està previst que estigui situada, aproximadament, a l'alçada de la rambla Principal.

La Volta Ciclista a Catalunya és una prova inclosa a la màxima categoria mundial, la World Tour, amb un total de 200 corredors, 70 cotxes i 60 motos i un dispositiu de 46 motos i 3 cotxes de Mossos d'Esquadra.

La prova ciclista provocarà afectacions al trànsit a la ciutat. Aquesta afectació està prevista des de les 13.15h fins a les 14h a les vies ja citades. Per aquest motiu l'Ajuntament recomana al veïnat que tingui guals en aquests carrers que, durant el lapse de temps del pas de la prova, no en facin ús per tal de garantir la seguretat de tothom.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00