Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/07/2016

139 associacions i entitats de VNG rebran subvencions aquest any

L'Ajuntament aprova destinar 326.940 euros per donar suport al teixit associatiu

 L'Ajuntament atorgarà aquest any 173 subvencions a entitats i associacions de la ciutat. La Junta de Govern Local va aprovar el 14 de juny la resolució de la convocatòria anual que destina 326.940 euros a diferents peticions de 139 associacions de la ciutat.

Els àmbits de les peticions de subvencions són diversos. Les més nombroses corresponen a Esports (40 subvencions), seguides de Cultura (27) i Educació (21). També hi ha un bon nombre d'ajuts concedits a entitats relacionades amb Serveis Socials (18), Participació ciutadana (15) i Convivència i Equitat (12). Altres àrees que també formen part del mosaic associatiu de la ciutat i que comptarà aquest any amb el suport municipal són Salut, Joventut, Infància, Promoció Econòmica, Gent Gran i Medi Ambient.

El regidor de Participació Ciutadana, Juan Luís Ruiz, valora positivament la nova convocatòria, i l'emmarca dins del "suport continuat al teixit associatiu del municipi". Ruiz recorda la voluntat de l'ajuntament de donar suport a les entitats i associacions locals, "de facilitar-los el funcionament al màxim, perquè la ciutat no s'entén sense elles. Per això hem posat en marxa una oficina de suport per assessorar-los a l'hora de fer gestions i tràmits i també pensant en nous col·lectius que vulguin crear noves associacions".

La convocatòria de subvencions per a entitats va finalitzar l'11 de maig. Del total de projectes que s'hi van presentar, 19 han estat desestimats per manca de puntuació i 4 per presentar-se fora de termini.

 

Relació de subvencions AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00