Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/12/2015

L'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer presenta el seu butlletí anual

L'acte es va celebrar al Museu Víctor Balaguer    L'acte es va celebrar al Museu Víctor Balaguer

La publicació inclou el treball de Jordi Ferrer i Pumareta guanyador del Premi Albert Virella i Bloda 2015, convocat pel Consell Comarcal del Garraf

El Museu Víctor Balaguer va acollir dijous l'acte de presentació del butlletí de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer. Aquesta publicació anual, que arriba a la vuitena edició, està promoguda per l'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer.

El butlletí consta de diversos articles, a més d'un treball més extens, que enguany és obra de Jordi Ferrer i Pumareta. El recull, d'un centenar de pàgines, titulat "L'entorn familiar de Francesc Macià a Vilanova i la Geltrú", ha estat guardonat amb el Premi Albert Virella i Bloda 2015, convocat pel Consell Comarcal del Garraf, i emmarcat dins els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació Comarcal.

La regidora de Cultura i vicepresidenta de l'Organisme de Patrimoni Local Víctor Balaguer, Teresa Llorens, va assistir a l'acte de presentació, conduït per Pere Marsé, president de l'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, i en el que també va intervenir Manel Claver com a membre de la junta. Jordi Ferrer Pumareta, geògraf i historiador, va presentar el seu extens treball sobre l'entorn familiar de Francesc Macià.
Presentació butlletí Balaguer petita
L'Associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer és una entitat creada per a donar suport a la institució, potenciant-la i fent que esdevingui un centre participatiu. Els objectius dels Amics se centren en la difusió del patrimoni cultural dipositat a la Biblioteca Museu, la col·laboració en l'organització d'activitats al seu voltant, i les relacions amb altres institucions similars. La participació dels membres de l'associació significa un suport essencial per a la vida de la Biblioteca Museu.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00