Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2014

Sessió informativa sobre el Consell Municipal de Cultura

La Regidoria convida els interessats a la sessió de dimecres       La Regidoria convida els interessats a la sessió de dimecres

La regidoria de Cultura vol impulsar la constitució del Consell de cara a principis de l'any vinent, i ha organitzat una sessió informativa oberta per dimecres 19

El Consell Municipal de Cultura ha d'esdevenir l'eina fonamental per impulsar el debat i la reflexió sobre l'estat de la cultura a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, així com el desenvolupament i la definició de quines han de ser les grans línies polítiques culturals municipals, a mig i llarg termini, consensuades a través de la participació ciutadana.

Per a convidar a formar part del Consell, la regidora de Cultura Marijó Riba explicarà en una sessió oberta a tots els ciutadans i ciutadanes que hi vulguin assistir en què consisteix el Consell Municipal de Cultura, les seves normes i el seu funcionament. La sessió informativa es farà dimecres 19 de novembre, a les 20 h, a l'Auditori Eduard Toldrà.

A partir del 20 de novembre s'obrirà un període d'inscripció per formar part del Consell i, a principis d'any es convocarà les persones inscrites a una primera reunió. S'hi poden inscriure els representants de totes les entitats culturals registrades al Registre Municipal d'Entitats que manifestin expressament la voluntat de ser membres, i totes aquelles persones que per raons professionals, de coneixement o d'interès en l'àmbit de la política cultural del municipi manifestin la voluntat expressa de ser membres del Consell.

A principis d'any es formaran els òrgans: el Consell Plenari, integrat per tots els membres del Consell Municipal de Cultura; la Comissió Permanent, encarregada de vetllar per l'impuls i bon funcionament del Consell Municipal de Cultura; i les Comissions de treball sectorials, formades per membres del propi Consell.

Podeu consultar les: Normes d'organització i funcionament del Consell Municipal de Cultura al web de l'Ajuntament
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00