Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/11/2014

14 persones, procedents dels Plans d'Ocupació, faran tasques de manteniment de ciutat

   Treballs de manteniment Treballs de manteniment

El personal, que forma part d'un grup de 30 persones, tindrà contracte de sis mesos

A partir d'aquesta setmana 14 persones procedents dels Plans d'Ocupació s'incorporen a la plantilla de la USM de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, per fer tasques de manteniment de ciutat. Aquest dimarts han rebut formació en prevenció de riscos laborals i, a partir d'aquest dimecres, ja tindran assignades les seves tasques, per un període de sis mesos. El grup el formen 6 paletes, 2 fusters, 2 pintors, 1 serraller i 3 operaris.

La regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, ha valorat molt positivament la incorporació dels nous treballadors "des d'aquesta mateixa setmana ja es podran realitzar tot un seguit de petits treballs de manteniment a la ciutat, que són molt necessaris i que per manca de temps i personal s'endarrereixen més del que voldríem".

Les 14 persones formen part del grup de 30 treballadors que aquest any han accedit als Plans d'Ocupació que es realitzen a l'Ajuntament de VNG i a l'IMET, gràcies a les subvencions que atorga el Servei Català d'Ocupació i el cofinançament del Fons Social Europeu. A banda del personal que s'incorpora a fer tasques de manteniment de ciutat, també n'hi ha que realitzen funcions d'auxiliar administratiu, auxiliar informàtic o agent cívic, entre d'altres. La dotació econòmica és de 270.000 euros, i el termini de contractació finalitza al maig. (informació relacionada)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00