Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/10/2015

Aquest diumenge 37a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova 'Memorial Ricard Hernaez'

  Cursa Popular - Sortida Mini cursa 2014 Cursa Popular - Sortida Mini cursa 2014

Els beneficis de la Cursa es destinaran a projectes de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú

Aquest diumenge 25 d'octubre se celebra a la ciutat la 37a edició de la Cursa Popular Ciutat de Vilanova “Memorial Ricard Hernaez”, organitzada pel Club d'atletisme Dinami-k i l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La prova manté els dos recorreguts. La mini cursa de 1.250 metres i la Cursa Popular de 5 quilòmetres. A l'igual que l'any passat, els participants es trobaran a la plaça de Soler Carbonell (plaça del Mercat) i aniran junts fins a la sortida, que estarà a la rambla Principal, a l'alçada del carrer de Manuel Marquès. Els primers en sortir seran els corredors infantils, a les 10 hores, i mitja hora més tard, a les 10.30 h, ho faran els participants de la Cursa Popular. L'arribada dels corredors serà a la plaça de Soler i Carbonell.

El preu de la inscripció és de 3 € i els beneficis de la Cursa es destinaran íntegrament a projectes de la Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú. Les inscripcions es poden fer fins aquest dissabte als establiments Cota–Zero, Intersport Olaria, XTerra i Evasión runnig. Els primers 1.200 inscrits rebran un obsequi per part de l'organització. També hi haurà la possibilitat d'inscriure's el mateix diumenge, fins a les 9 del mati, a la carpa de l'organització.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00